אוריי זה הכי נדוש בעולם אבל אני מתה מפחד...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/07/2008 | 23:24 | מאת: אחת..

היי שוב..הייתי אצל גסטרו והוא חושד בקוליטיס... מלבד העובדה שאני לוקחת איזה 8 כדורים ביום הופנתי כמובן לקולונוסקופיה.. :| אני יודעת שבטח זו ההודעה הכי נפוצה בפורום הזה-- אבל..אני מפחדת מהדבר הזה ומהתוצאות... :\ יש לציין שאני בת 20 ואף פעם לא עברתי בדיקות פולשניות מסוג זה...

01/08/2008 | 15:53 | מאת:

היי לך, אולי נדוש, אבל הכי אותנטי שאפשר... :) אני מאד מבינה אותך וזוכרת כמה פחדתי מקולונוסקופיה הראשונה שלי... אני מצרפת לך קישור למידע על הבדיקה (יש גם סרטון הדמיה) http://www.gastro.org.il/endo/colonoscopy/ הכי חשוב שתבקשי מקסימום הרדמה ויש סיכוי טוב שתישני כל הבדיקה (ככה היה אצלי בבדיקה הראשונה). ההכנה לבדיקה לא נעימה יותר מהבדיקה עצמה, אבל היא באמת לא נוראה כמו שזה נשמע. ולגבי התוצאות - הכי חשוב שתהיה לך אבחנה נכונה ותקבלי טיפול טוב. הכי גרוע זה חוסר הוודאות... תרגישי טוב ובהצלחה. אם יש לך עוד שאלות, תשאלי חופשי. אם יש לך עוד שאלות, אני כאן.