שאלה..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

28/07/2008 | 17:07 | מאת: נועה

אם אין לי כרגע כללית מושלם ואני רוצה ללכת לרופא פרוקטולוג בבית חולים שעובד עם המרפאה שאני שייכת אליה או לעבור בדיקות בבית חולים שהוא יפנה אותי האם אני אצטרך כרטיס מושלם? זה די דחוף...

29/07/2008 | 10:40 | מאת: ג

למיטב ידיעתי- כל שאת צריכה זה טופס 17, שרופא/ת המשפחה אמורים לתת לך עם הפניה.

29/07/2008 | 17:40 | מאת:

היי נועה, לפעמים ניתן להתקבל למרפאות חוץ בבתי חולים בתשלום לא גבוה (פחות מ-200 ש"ח) אפילו ללא טופס 17. אם את מנסה להשיג בכל זאת לגבי טופס 17, עד כמה שאני יודעת לא חייבים "מושלם" בשביל זה. הרבה בריאות