טליה שלום שנים שלא דיברנו את גרה או היית גרה בי-ם?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/07/2008 | 12:48 | מאת: ציפי

טליה הי אני מקווה ששלום לך,לפני שנים נפגשנו כל דיירי הפורום הזה בעזריאלי וגם את, נחמד לראות שאת עדין פה וכל כך עוזרת. לפני שנים הייתי חולת קרון והישתתפתי בפורום וכתבנו הרבה על דיאטת הדפמ בכל מקרה אני כבר 6 שנים בריאה לחלוטין עשיתי כמה דברים ביחד וניצחתי. עצוב לי לספר שכיום ביתי בת 24 חולה בקרון בתחילת דרכה היא מאוד קונונציונאלית אצלה זה הכל מה הרופא אומר, אז אוקיי אני זורמת איתה . כעת אני מחפשת רופא גסטרו טוב מקצועי וסימפטי בשבילה לקלונוסופיה מאזור המרכז. בנוסף האם מישהו שמע על ד"ר בקר מרחובות ? קולונוסקופיה בדיקה פולשנית ולא נעימה וניתן להיפצע מפחיד יותר כשמדובר בביתי? לתשגובתכם תודה רבה וטליה כל הכבוד ציפי

30/07/2008 | 16:19 | מאת:

הי ציפי, אמנם אני לא טליה, אבל אני יכולה להמליץ לך על ד"ר סנטו, ד"ר חלק וד"ר מושקוביץ', כולם עובדים במכון הגסטרו באיכילוב, מושקוביץ וחלק מקבלים ממכבי, סנטו מקבל פרטי ועושה קולונוסקופיה רק פרטי (יש השתתפות של ביטוח בריאות). בהצלחה והרבה בריאות לך ולבתך.