תודה! תחליף לסופודקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

21/07/2008 | 16:26 | מאת: גל

ג וליהיא, תודה! עברתי את הקולונוסקופיה אתמול ואכן הפיקוסלקס כל-כך פחות גרוע מהסופודקס, ממש אי אפשר להשוות. אני אשתמש רק בפיקוסלקס מהיום והלאה ואמליץ עליו לכל מי שנאלץ לעבור קולונוסקופיה. הטעם חמוץ ומגעיל, אבל לא מזעזע כמו הסופודקס. גם כאבי הבטן אחר כך לא איומים כמו עם הסופודקס למרות שהמעי יוצא נקי ומוכן לבדיקה. הפעם גם מצאו לי בבדיקה פוליפים טרום סרטניים כי יש לי סיפור משפחתי של סרטן מעי הגס, אז אני מרגישה הקלה ושמחה שזה מאחוריי ולא חיכיתי לעבור את הבדיקה בגלל הפחד מהסופודקס הנוראי וכו'. תודה! מאוד הקלתם עליי. גל

21/07/2008 | 23:16 | מאת: ג

יופי! שמחתי לשמוע שזה היה קל יותר. אני מקווה שתקבלי טיפול הולם, ולא תסבלי יותר - הלוואי! הרבה בריאות ושמחה בעיקר:) ג

22/07/2008 | 17:56 | מאת: