שלום אני צריכה המלצה לרופא מאזור חיפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/07/2008 | 21:36 | מאת: שיר

גסטרואנטרולוג יש כאבים ברום הבטן חזקים כבר שנתיים הייתי צריכה לעבור גסטרוסקופיה ולא עברתי כי עברתי קופה מכללית למכבי איזה רופאים אתם ממליצים? באיזור חיפה איך ד"ר קורבן אמיר? תודה מראש

20/07/2008 | 21:37 | מאת: שיר

20/07/2008 | 21:56 | מאת: שיר

אני סובלת גם משיהוקים(כמו גרפסים)וגזים אחרי האוכל קשה לי לעכל את האוכל כבר שנתיים הכאב נמשך כאב חזק ברום הבטן הייתי אצל פרופסור אלייקים דרך מושלם הוא המליץ לי על גסטרוסקופיה (שהייתי אצלו הייתי מבוטחת בכללית) עכשיו אני במכבי עברו חודשיים מאז שהייתי אצלו לא עשיתי עדיין את הבדיקה כי אני צריכה ללכת לרופא גסטרו בשביל לעשות אותה אני צריכה לללכת ל1 הרופאים שעובדים במכבי באזור חיפה אני לא יודעת לאן ללכת תייעצו לי בבקשה