שאלה לליהיא/טליה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/07/2008 | 21:17 | מאת: הילה

אני בת 24 וטסה מחרתיים להודו לשבועיים. יש לי בעיה שאיני מסוגלת להתרוקן (צואה) בחו"ל אף פעם. חשבתי על אפשרות של חוקן עם מים אבל אני לא בטוחה עד כמה סטרילי שם אז חשבתי על כדור או טיפות בשם יובסלקס כדי שיגרום לי להתרוקן ולא להיתקע שבועיים. האם כדאי לקחת באופן חד פעמי או להשתמש בחוקן עם מים בכול זאת? תודה מראש

22/07/2008 | 17:55 | מאת:

היי הילה, ממה ששמעתי על הודו והשפעותיה, לא נראה לי שתצטרכי משהו נגד עצירות, אלא להיפך :) אבל ברצינות, לא נראה לי שימוש חד פעמי לא יכול להזיק. אפשר גם לנזות נרות גליצרין, או מוצרים דומים. הרבה בריאות.

22/07/2008 | 18:04 | מאת: הילה