גלולה לצילום המעי - צריך המלצה לאיפה כדאי ומדוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/07/2008 | 14:43 | מאת: אוחיון

יש לי אפשרות לבחור מבין שתי אופציות (אני בקופת חולים מכבי) -איכילוב - שיבא האם זה משנה איפה אעשה זאת? ולמה? בתודה מראש

09/07/2008 | 18:32 | מאת:

היי לך, לא עברתי את הבדיקה הזאת, אבל אני יודעת מניסיון שמכון הגסטרו של איכילוב מצוין. לגבי המכון בתה"ש - לא מכירה. תשאל גם בפורום ב-ynet http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html הרבה בריאות

10/07/2008 | 07:10 | מאת: תומר

פרופ' בן מאיר נדמה לי מנהל המחלקה שם ויש שם מייכשור שאני יודע שאין במקום אחר מקריאה בעיתונים,בלון משהו,שיטה יפנית,לא זוכר יותר ברגע זה. מי שיודע שיכתוב. כל טוב