פוליפים בבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/07/2008 | 16:14 | מאת: דליה

שלום, בבדיקת קולונוסקופיה ההוצאו לי 2 פוליפים זעירים הראשון בעומק 40 ס"מ במעי היורד - לגביו הממצא היה שהוא hyperplastic polyp . השני בכפף הכבד לגביו הממצא היה HYPERPLASTIC UNFLAMMATORY POLIP . ברצוני לדעת מה משמעות הממצאים תודה

09/07/2008 | 16:10 | מאת: לדליה

כדאי שתשאלי גם כאן - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html

09/07/2008 | 18:14 | מאת:

היי דליה, אני לא רופאה ולא מוסמכת לענות על השאלה הזאת, אבל עד כמה שידוע לי פוליפ היפרפלסטי זה לא משמעותי. המילה uninflammatory מעידה על כך שהוא לא דלקתי. הרבה בריאות