המשך לפנטסה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/06/2008 | 19:17 | מאת: שושנה

שלום ליהיא תודה על ההתיחסות רציתי לומר שערכו לי בדיקה קולונסקופיה,ונלקחו ביופסיות ומצאו: רירית קולון עם תסנין מונוקליארי קל בלמינה פרופריה עם מוקדים לימפוצייטים,אין למיפוציטים באפטל היציפוי אין שינויים בבלוטות,הביופסיות נלקחו בגלל יציאות מרובות ושלשולים ודמומים,לא קיבלתי תשובה חד משמעית שיש לי דלקת אבל התסמינים החמירו ולעיתים יותר קרובות יש לי שלשול,בעקבות שקיעת הדם 40 הרופאה אמרה שעד שאני אעשה צילום מעיים דקים וושט קיבה אז שאני אתחיל לקחת פנטסה אני ממש לא יודעת מה לעשות? האם צילום מעיים דקים יראה בוודאות אם יש דלקת? אני ממש מיואשת

20/06/2008 | 16:25 | מאת:

היי שושנה, עכשיו זה קצת נשמע יותר הגיוני וקצת פחות חסר אחריות מצד הרופאה שלך :) הממצאים בקולונוסקופיה מראים איזושהי דלקת. לגבי מה ששאלת על המעי הדק- בדרך כלל כן. אני אישית לא הייתי מתחילה טיפול בלי המלצה של רופא גסטרו מומחה. תרגישי טוב