פנטסה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/06/2008 | 18:41 | מאת: שושונה

שלום ליהיא רציתי להתיעץ אני סובלת מבעיות עיכול שזה כולל שלשולים לא כרוניים,היציאות בד"כ בסדר אבל ישנם שלשולים שבאים והולכים,אין לי כאבי בטן,ואני לא יורדת במשקל הבדיקות תקינות חוץ מבדיקה שקיעת דם שיצאה 40 ובעקבותיה נשלחתי לעשות צילום מעיים דקים וושט קיבה רופאת המשפחה הציעה להתחיל לקחת פנטסה על מנת להקל על השלשולים ובגלל השקיעת דם ואני לא יודעת מה עלי לעשות? האם לחכות עד לבדיקה או לקחת אודה על ההתיחסות

17/06/2008 | 22:55 | מאת: ג

שושנה שלום! האם את גילה מההודעה למטה??? יש לכן הודעה דומה. קצת מוזר לי שרופאת המשפחה רושמת לך מרשם לפנטסה - תרופה שגסטרואנטרולוג בד"כ רושם. מה גם שכתבת שהבדיקות תקינות - על סמך מה היא נונת לך פנטסה? בקיצור - את צריכה להגיע לרופא גסטרו, עם כל הניירת והבדיקות, ולתאר את מצבך - והוא זה שיטפל. עשית קולונוסקופיה? לפי זה ניתן לקבוע יותר בוודאות לגבי דלקות מעיים.

18/06/2008 | 13:43 | מאת:

היי לך, אוי ואבוי, מה זה צריך להיות? שרופאת משפחה רושמת פנטסה, בלי בדיקות אנדוסקופיות, בלי ייעוץ עם רופא גסטרו? על סמך מה ולמה? אני מסכימה עם ג. לכי לרופא גסטרו מומחה לקבלת חוות דעת אמינה. הרבה בריאות