מישהו יודע,יש קשר סתימות שיניים,קרון,קוליטיס ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/06/2008 | 17:50 | מאת: רותם

מישהו חקר את העניין פעם,ניסו משהו בדומה ? יש אפשרות שהסתימות נידחות ע"י הגוף וגורמות לפעילות יתר של המערכת החיסונית ?

15/06/2008 | 23:43 | מאת: ג

הי רותם, שמעי, טיפול שינים הוא טיפול פולשני לכל דבר - יש מצב שהגוף שלך, שגם ככה רגיש, מגיב מיידית ועם עודף לטיפול. תוסיפי לזה את המתח עימו מגיעים לטיפול (במיוחד לאור נסיון של כאב קודם בטיפול, ותגובות יתר של הבטן) - והרי לך תגובה בטנית לא נעימה. כדאי שתדברי על כך עם רופא השינים שלך, וגם יש תרופה הומאופתית ידועה לקראת טיפולי שינים, שהיא מרגיעה לפני. וגם אחת שלוקחים לפני ואחרי להרגעת כאבים - אולי יעזור? שאלי בבית מרקחת הומאופטי - ודאי ידעו על כך. בריאות!

18/06/2008 | 13:40 | מאת:

היי רותם, אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה, האם התכוונת שהאמלגם בסתימות יוצר תגובה חיסונית בגוף שמובילה להתפתחות של המחלה מלכתחילה? בכל מקרה, לא שמעתי על תיאוריה כזאת, אבל אני מניחה שאם תחפשי חומר באנגלית בגוגל על נזקי האמלגם תמצאי הרבה. הרבה בריאות