תוצאות CT.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/06/2008 | 16:59 | מאת: יוסף אילן

אשתי בת 48. כבר כמה חודשים יש לה בעיות בקיבה (משהו מתנפח בבטן אחרי האוכל). במרץ היא עשתה אנדוסקופי ולא מצאו שום דבר ולא עשו ביאופסיה. היפנו אותה לCT והדבר העיקרי שמצאו זה חשד לעיבוי דופן בעקומה קטנה של הקיבה בקרבה למעבר הגסטרו-אזופגיאלי. שאלתי היא האם יש לעשות אנדוסקופיה חוזרת עם ביאופסיה?

08/06/2008 | 17:12 | מאת: יוסף אילן

ואם כן יש לעשות אנדוסקופיה, אצל איזה רופא עדיף לעשות זאת בירושלים?

18/06/2008 | 13:34 | מאת:

היי, אני לא רופאה ולא יודעת לענות על השאלה הזאת, מה שאני כן יודעת זה ש"עיבוי" בד"כ מעיד על דלקת, ולאור ההרגשה שלה וההיסטוריה הרפואית הרופא צריך להחליט על בדיקות נוספות. הרבה בריאות