המשך למעי רגיז או דלקת מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

04/06/2008 | 11:06 | מאת: גסי

היי ליהיא תודה על התשובה ערכו לי שקיעת דם היום,ולגבי ברזל היה לי 77 טרנספירין 267 B12 היה לי584I לפי הבדיקות הרגילות נראה לי שהכל בסדר ,את הקולונסקופיה ערכו לי לפני 6 חודשים בערך כשהיו לי דמומים רקטליים אחרי יציאות,יש לי תור לעוד חודש לרופא האם יש לי מה לדאוג אם הקולונקופיה היתה תקינה?

04/06/2008 | 11:22 | מאת: ג

הי גסי, האם עשו ביופסיות בקולונוסקופיה? ומה היו התוצאות? לפעמים "מפספסים" דברים בקולונו', ולעיתים דברים מחמירים, ורק אז רואים אל תוותרי תרגישי טוב

04/06/2008 | 20:50 | מאת:

היי גסי, כרגיל ג. צודקת, לפעמים בדיקות ראשוניות תקינות והעדויות לבעיה מתגלות באיחור. זה שהבדיקות תקינות זה בהחלט מבשר טובות, אבל אל תזניחי. לא צריך להיות דימום בשום אופן, את שואלת אם לדאוג - דאגה לא תעזור, מתח רק מחמיר תסמינים כאלה. אם לא יהיו התפתחויות דרמטיות חלילה חכי לתור שלך בעוד חודש ותשמעי מה הגסטרו יגיד. בכל מקרה, תהי במעקב כדי לגלות את הסיבה לדימום. הרבה בריאות