אני צריכה לעבור בדיקה גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/05/2008 | 15:36 | מאת: ולרי

אני מתה מפחד לעבור את הבדיקה אבל אין לי בררה מה לעשות ?איך אני מתמודדת עם עם זה

01/06/2008 | 19:04 | מאת:

היי ולרי, גם אני צריכה לעבור את זה, פעם שניה כבר. מה לעשות? אני מציעה לך, אם את יכולה לבחור, לעשות את זה במכון גסטרו מסודר, כמו למשל המכון של איכילוב למשל ולא במרפאת רופא של קופ"ח. אני עשיתי את זה פעם אחת ואני לא חוזרת על הטעות הזאת יותר. בפעם הבאה אני מקווה לעשות פרטי, והביטוח הרפואי יחזיר לי הכל (נחשב ניתוח). מהניסיון שלי, במרפאה של רופא (לא פרטי) זה כמו סרט נע. אני למשל לא קיבלתי מספיק טשטוש, כי היו לו עוד הרבה חולים בתור, והוא לא התלהב ש"יתנחלו" לו בחדר התאוששות הרבה זמן ....במכון גסטרו מסודר של בית חולים או קופ"ח המצב טוב יותר. אני מצרפת לך קישור מפורט על הבדיקה, כולל סרט. אפשר ללמוד ממנו הרבה. נכון שזה לא נעים, אבל עדיף לעבור ולהיפטר מזה, ולא לפתח בעיות שאח"כ יהיה קשה לטפל בהן: http://www.gastro.org.il/endo/gastro/ הרבה בריאות ותוצאות טובות