גסטריטיס ואזופגיטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

01/05/2008 | 22:21 | מאת: יובי

לפני כ 4 חודשים, לאחר בדיקת גסטרו, אובחן אצלי אזופגיטיס וגסטריטיס וכן חשד לברט אזופגיטיס. מזה כ 4 חודשים אני נוטלת 60 מ"ג לנטון ביום. היום עברתי בדיקה חוזרת, נלקחו שוב 2 מבחנות של ביופסיה. הממצאים: ושט - אורוזיה אורכית אחת בושט דיסטלי, קיבה - אודם ברירית.אשמח אם תוכלו להסביר לי ממצאים אלה.

04/05/2008 | 13:27 | מאת:

היי יובי, אני לא רופאה ולא יודעת או מוסמכת לפרש בדיקות. אודם וארוזיה הם סימנים לנזק בדרך כלל כתוצאה מדלקת - ארוזיה היא דרגה מתקדמת יותר מ"רק" אודם. כנראה יהיה צורך להמשיך את הטיפול שקיבלת, לשנות או להוסיף משהו. הרבה בריאות