כאבי צלעות והליקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

30/04/2008 | 11:56 | מאת: מאיה

אני קיבלתי עד לפני כיומיים טיפול בחידק וסיימתי את הטיפול האנטיביוטי ונשאר לי רק טיפול נגד חומציות , אין כאבי בטן אבל כשני רעבה וגם כאשר אני לא רעבה יש כאבים בצלעות האחוריות לכיוון הגב . יש קשר לחידק ? זה אומר שהוא לא נעלם?

04/05/2008 | 13:18 | מאת:

היי מאיה, עוד מוקדם להסיק מסקנות. את צריכה להמשיך את הטיפול, יכול להיות שהחיידק הוכחד אך עדיין המקום לא החלים כתוצאה מעודף חומציות שנמשך. בכל מקרה, חשוב ביותר לעשות בדיקת ביקורת כדי לראות שהטיפול עזר. צריך לקוות לטוב, אבל גם להיות מוכנים לזה שיצטרכו עוד מחזור טיפול. הרבה בריאות