חוות דעת מנסיון בשימוש בקפסולות השיטאקר של טבעוני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/04/2008 | 21:13 | מאת: ציונה

שלום, אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שהתנסה בשימוש לאורך זמן בתוסף של טבעוני - שיטאקר כסיוע , תמיכה לשיפור המערכת החיסונית .

27/04/2008 | 22:40 | מאת: ג

בזמנו לאחר התקף חבל"זי, המליצו לי לקחת קפסולות של שיטאקר לתת כוח - זה בהחלט עשה את העבודה מהר ומעולה! תוך 3-4 ימים היה לי הרבה יותר כח ולתקופה של כחודש -חודשיים לקחתי אותן. הבעיה שהן די יקרות. לא יודעת מה זה עושה למערכת החיסון.

04/05/2008 | 13:16 | מאת:

היי ציונה, אין לי נסיון בשימוש בהן ולא מכירה מישהו שהשתמש. אני מצרפת קישור לתשובתה של מעין זעירא מפורום נטורופתיה על הפטריות: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-113,xPG-262,xFT-166964,xFP-167192,m-Doctors,a-Forums.html שימי לב להערתה - רק לאחר המלצה רפואית, ולא בלי פיקוח. הרבה בריאות