מקימים אנציקלופדיה חופשית לקרוהן וקוליטיס!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/04/2008 | 00:14 | מאת: טליה

התחלנו בהקמת אנציקלופדיה חופשית, כמו "ויקיפדיה" - שמוקדשת אך ורק לנו, חולי הקרוהן והקוליטיס, לנושאים שמעניינים אותנו, לבריאות שלנו, במטרה ליצור מרכז מידע יציב ונגיש בעברית על המחלות, הבדיקות, הטיפולים, העצות, החוויות וכדומה. כולכם מוזמנים להצטרף, ולתרום מהידע שלכם על ידי כתיבה באתר, שהוא שלנו ובשבילנו: http://crohnsandcolitis.wiki.co.il צריך להירשם לאתר כדי לכתוב ולערוך ערכים, אבל ההרשמה אינה דורשת פרטים מזהים אמיתיים פרט לכתובת דואר אלקטרוני. בואו לכתוב ולעזור!! טליה

04/05/2008 | 13:12 | מאת:

ישר כוח על היוזמה הנהדרת. איך לא חשבו על זה קודם? שיהיה בהצלחה. אשמח לשתף ולהשתתף :)