גראפסים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/04/2008 | 09:42 | מאת: אלי

שמי אלי, 34, בריא באופן כללי. בחודש האחרון לאחר כל ארוחה יש לי גראפסים (וצורך בהוצאת אויר מהחלק העליון של הגוף/שחרור לחץ). אני מדבר על המון גראפסים. 10 בדקה.

23/04/2008 | 18:53 | מאת:

היי אלי, 10 בדקה זה המון. קודם כל תנסה להאט את האכילה, ללעוס היטב כל נגיסה, ממש לאט, לא לשתות משקאות מוגזים ותראה אם יש שינוי.תעקוב ותראה האם מזון מטוגן או שמן או מוצרי חלב, למשל, מחמירים את הבעיה. אם לא נפתר באמצעים תזונתיים תיגש לרופא. מצרפת לך קישור: http://www.infomed.co.il/questions/q_020408_2.asp הרבה בריאות