הילקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/04/2008 | 21:51 | מאת: אושרית

אני בת 25 , עשיתי בדיקה של החיידק הלקובקטר פילורי והיא יצאה שלילית, חשוב לציין שבזמן שעשיתי את הבדיקה שתיתי את התרופה לנטון, האם התרופה יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה? ואם כן, האם כדאי לעשות שוב את הבדיקה?

14/04/2008 | 13:13 | מאת:

היי אושרית, על פי ההנחיות שתקראי עליהן כאן, http://gastro.sheba.co.il/387/ מי שלוקח לנטון ודומותיה צריך להפסיק את התרופה 5 ימים לפני ביצוע הבדיקה. לכן סביר להניח שיש השפעה מסוימת. אבל תשאלי רופא. הרבה בריאות