יש לי דלקת חזקה מאוד בכיאבה , הקאות , כאבים בגב ..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/03/2008 | 13:43 | מאת: אבירן

יש לי דלקת חזקה מאוד בכיאבה , הקאות , כאבים בגב , חוסר תיאבון, שוקל 55 בימים האחרונים אני מקיא דם , וסובל מכאבים מאוד חזקים בבטן כתוצאה מהולקוס , אני לא מסוגל לתפקד כך , אני מרגיש חולשה מאוד חזקה , פניתי לבית החולים , והרופא אמר לי שבמצב שלי יכול להיות שאני יצא מהצבא על רפואי , האם זה נכון ? יכול להיות שיעבירו אותי ליחידה אחרת שבה אני יעבוד קצת פחות קשה ? או שיציאו אותי מהצבא ? המצב חמור מאוד !!

24/03/2008 | 13:44 | מאת: אבירן

אגב הפנו אותי לגטסרואנטרולוג , האם הוא יוכל להוציא אותי מהיחידה או מהצבא ? על רפואי ? או לתת המלצה או משהו ?

25/03/2008 | 09:17 | מאת:

היי אבירן, אכן הגסטרואנטרולוג הוא הכתובת, והמלצתו היא הקובעת, ולגבי שחרור או העברה ליחידה אחרת, תלוי בחומרת המצב. אין ספק שגם אם לא תשוחרר יצטרכו לשבץ אותך למקום שיאפשר לך לקבל טיפול רפואי שוטף בהתאם למה שדורש המצב שלך. הרבה בריאות