הצילו!! מה יש לי?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

12/03/2008 | 23:08 | מאת: יעלה

שלום רב, תופעה מביכה ומאוד מוזרה!! לאחרונה אני סובלת מגזים חזקים ביותר באמצע היום וכאבי בטן עזים, ללא קשר למה שאני אוכלת. אני הולכת מספר רב של פעמים לשירותים והקולות הם כמו של ברז מים חלול עם התפרצויות של מים... ממש שומעים את הגזים עוברים במעי ויוצאים חזק החוצה ללא צואה או עם קצת שלשול לפעמים. זה לא קורה כל יום וזה לא קורה לי בבית. ביומיים האחרונים שמתי לב שמלבד גזים יש גם יציאה של נוזל שקוף. היום הוא הצטבר קצת בתחתונים. פשוט נוזל שקוף האם התופעה מוכרת לך? מה זה? איך מפסיקים את זה? תודה!! יעלה

12/03/2008 | 23:57 | מאת: שני

טוב, דבר ראשון אי אפשר לאבחן אותך דרך האינטרנט. זה יכול להיות מספר דברים. בינהם מעי רגיז ורגישות ללקטוז, חיידקים במעיים וכדומה. הייתי מציעה לך לפנות לרופא משפחה ולהתחיל בירור, במידה וזה נמשך יותר ממספר ימים (לוודא שזה לא קלקול קיבה או וירוס)

18/03/2008 | 18:14 | מאת:

היי יעלה, אני מצטרפת בהחלט למה ששני אמרה. אם זה ממשיך את צריכה לפנות לרופא גסטרו להתייעצות, אבל לפני שתגיעי אליו, תעברי אצל רופא המשפחה ותבקשי את כל הבדיקות הרלבנטיות שהוא יכול לרשום, כולל בדיקות דם לבירור סימני דלקת וחסרים תזונתיים, תרבית צואה וכו', כדי שתבואי לגסטרו עם כל האינפורמציה ולא יטרטרו אותך עוד פעם עם בדיקות. תרגישי טוב