פרוקטיטיס טחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/03/2008 | 13:04 | מאת: פז

שלום , אני בת 29 , ב2005 היתה לי דלקת במעי הגס , פרוקטיטיס , לפני כשלושה חודשים , לאחר דימום שהופיע לאחר יציאה , התגלה אצלי פרוקטיטיס קל מאוד . בנוסף התגלה טחורים בדרגה 1-2 . קיבלתי רפאסל נרות , למשך חודש , הדימום מופיע מדי פעם , לפעמים לאחר מאמץ ביציאה , מה עליי לעשות , האם להמשיך עם התרופה , האם עדיין יש דלקת או שמה הדימום מהטחורים אודה לך תשובתכם המהירה בברכה פז

18/03/2008 | 18:12 | מאת:

היי פז, הרי אני לא יכולה לדעת.... בכל מקרה, אם אובחנת כסובלת מפרוקטיטיס וטופלת ברפסאל ויש דימום חוזר, את צריכה להיבדק. תרגישי טוב