צרבת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/03/2008 | 10:57 | מאת: יצחק

אני בן 31 בריא בשנה האחרונה יש לי התקפים של צרבת, שמתי לב שזה קורה באכילת מאכלים מסוימים כמו חומץ, מטבוחה, אבל לא כל הזמן ז"א עד היום אכלתי את המאכלים האלו וברוב הפעמים לא היה כלום רק בכמה פעמים בודדות הרגשתי את הצרבת. מה לעשות ? יש כדור שניתן לקחת?

11/03/2008 | 01:06 | מאת: ג

שלום! א. כדאי להמנע ממאכלים חומציים וחריפים - הבטן לא משקרת:) ב. גש לעשות בדיקת תבחין נשיפה לגילוי חיידק בקיבה בשם הליקובקטור פילורי. יש טיפול. גש לרופא המשפחה. תרגיש טוב