צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

28/02/2008 | 10:43 | מאת: שילה

היי יש לי שאלה לגבי צואה. לבדוק האם אנו שותים מספיק רואים לפי השתן, אך איך אנו יודעים אם אנחנו אוכלים טוב/בריא לפי צבע הצואה? מהו הצבע שמעיד כי הכל תקין ומה הצבע שלא? מה זה אומר כשהצבע משתנה מעת לעת....יותר בהיר או יותר כהה.... בהנחה שהאדם בריא ולא צורך תרופות כלשהן אשר משפיעות על הצבע? תודה רבה על הכל....

03/03/2008 | 16:19 | מאת:

היי שילה, לא תאמיני מה מצאתי לך :) http://www.leida.co.il/page.asp?id=99091 אמנם במקור, זה ניתוח צבעים ומרקמים של יציאות של ילדים, אבל בבסיס זה אותו דבר אצל כולנו... הרבה בריאות