הכנה לקולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/02/2008 | 09:20 | מאת: זיוה

מתי לקחת את הסופודקס אם שעת הבדיקה היא בשעה 1 בבוקר. יש שני ברבוקים ולא ברור באיז הפרש שעות צריך ומתי לקחת. אודה על תשובה מהירה. כי התור ביום ראשון.

22/02/2008 | 16:51 | מאת: ג

לא קבלת הדרכה מהמרפאה??????? מפליא מאוד. אם התכוונת ל1 בצהרים - אז אני חושבת - ועדיף שתבררי עוד - מפסיקים לאכול מ5 אחה"צ ואז גם שותים את הבקבוק הראשון, ולמחרת בערך ב6:00 בבוקר את הבקבוק השני. אני מקווה שאני לא טעיתי. באמת תנסי לברר (אפילו תתקשרי לאיזו מחלקה פנימית בבי"ח - הכי גרוע, ותבררי שם. הם וודאי יודעים) אם לא תצליחי - אני כמעט לגמרי בטוחה שזה מה שצריך לעשות. קצת חבל להתעורר בדקה ה-90.......... בכל אופן - בהצלחה והרבה בריאות!