טחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/02/2008 | 21:52 | מאת: רינה

אני חושבת שיש לי טחורים ואני מתביישת ללכת לרופא. כל התסמינים מצביעים על כך שיש לי אותם. תוכל להגיד לי אלו משחות יעזרו לי והאם צריך מרשם? תודה, רינה.

24/02/2008 | 19:58 | מאת:

היי רינה, זה יהיה מאד לא אחראי להגיד לך שאת לא צריכה להיבדק, ולכן לא אעשה זאת. אני מבינה את המבוכה שכרוכה בבדיקה אבל תזכרי שרופאים רואים "דברים כאלה" כל הזמן, למרות שבשבילך זה "ביג דיל". בכל מקרה, יש משחות מצוינות לטחורים ללא מרשם, והכי טובה לדעתי זה פרוקטוגליבנול. תרגישי טוב

24/02/2008 | 20:01 | מאת:

http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Hemorrhoids.html