כאב מוזר בצד ימין בין הבטן לגב בלא הגדרה מדויקת יו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/02/2008 | 19:21 | מאת: מאיר שלום הרשקוביץ

בס"ד בן 42 בריא ברוך השם.שני טחורים ידועים(אחרי קולונוסקופיה תקינה). מזה כשנה יש לי כאב לא רציף ולא תמידי,אלא בתנועתיות מסוימת אני מרגיש שיש לי משהוא שמכאיב בצד ימין התחתון בין הבטן לגב(במותן??) אולטרא סאונד כליות ודרכי שתן תקין!c.t בטן תקין!קולונוסקופיה תקינה! כירורג מומחה שהפנה אותי ל c.t חושב שמדובר בכליה שזזה ממקומה???!!! מה דעתכם?

24/02/2008 | 19:56 | מאת:

היי, בדק אותך כירורג מומחה, אז אני בוודאי שקטונתי...חכה לסי טי. אני מציעה לך בכל מקרה לבדוק היטב האם הכאב מופיע אחרי אוכל או שתייה מסוימים. תתפלא כמה ששינויים תזונתיים יכולים לעזור. הרבה בריאות