עצירות לילדה בת 2

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/02/2008 | 15:34 | מאת: אודליה

האם ייתכן שלילדה בת שנתיים תהיה תסמונת ה"מעיהרגיש" ? היא סובלת מעצירות מזה למעלה מחודש, יציאותיה קשות וכואבות . בכל פעם היא צורחת ובוכה כאשר יש לה יציאה. אני נותנת לה שמן פרפין 5 cc בכל יום אך אין שיפור רב בעניין. מה אפשר לעשות ?

24/02/2008 | 19:54 | מאת:

היי אודליה, אני ממליצה להתייעץ עם רופא גסטרו שמתמחה בילדים. יש כל מיני תכשירים אחרים שנותנים לילדים (פגלקס למשל) ולא שמן פרפין. צריך גם לעקוב אחרי השפעות של שינויי תזונה, ממש להתחיל עשות "יומן אכילה" כדי שתוכלי לדווח לרופא. יש ב"תפוז" פורום מצוין של גסטרו ילדים. את יכולה לשאול שם. הרבה בריאות