דבש MANUKA

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/02/2008 | 21:39 | מאת: מאיר

חבר של הורי שהוא מטפל טבעי המליץ לי על Manuka Honey כטיפול בבעיית דלקות בוושט ובקיבה כתוצאה מרפלוקס. מאחר שלוסק ולנטון עוזרים לי רק ביום , ובלילה אני מרגיש את החומצה ממש בפה,נשקלת האפשרות לניתוח. לפני האפשרות הזאת, רציתי לשמוע האם למישהו נסיון עם הדבש הזה? האם מישהו שמע עליו? תודה, אמיר

17/02/2008 | 17:01 | מאת:

היי אמיר, לא שמעתי, מצטערת. בכל מקרה, הרבה בריאות

20/02/2008 | 14:04 | מאת: שרון

אני ובנדודי שנינו חולי קולטיס. לאחרונה בנדודי סיפר לי כי הוא קונה באנגליה את הדבש הזה (מאחר ואי אפשר להשיג אותו לארץ לפי מה שהבנתי), ואמר שזה מאוד עוזר לו. אני לא ניסיתי, אבל משערת שאתחיל לעשות זאת בקרוב. שיהיה רק בריאות

20/02/2008 | 14:49 | מאת: chakra72

אשמח לדעת איך הולך עם הדבש

24/02/2008 | 21:27 | מאת: מאיר

לשרון וChakra72, אני לוקח כפית מהדבש על חתיכה קטנה של קרקר או תפוח (אלו ההוראות) 3 פעמים ביום וזה העלים לחלוטין את הכאבים בקיבה ורגישות שהיתה לי. במקום לקחת 2 לנטון או 2 לוסק ביום (שלא עזרו לי כ"כ) אני לוקח אחד בלילה בלבד. אני דווקא קונה אותו בארה"ב דרך :www.manukahoneyusa.com הבנתי שהמחיר הוא כמו של דבש מלכות (כ-34$ לחצי ק"ג) כך זה לא נורא. תרגישו טוב. מאיר

08/03/2008 | 09:05 | מאת: שעונית

שמעתי על הדבש שעושה פלאות אך מתקשה למצוא אותוכל היודע היכן אפשר לרכוש אותו בבקשה לייצור קשר דחוף בפל' 054-2080016 תודה