היי ליהיא שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/02/2008 | 23:43 | מאת: flor

אם קיבלתי הפניה מפרוקטולוג למרפאת מומחים של פרוקטולוגים (כנראה תל השומר) האם אני צריכה טופס 17? ללכת לרופא משפחה? או שפשוט לקבוע תור....? תודה..

11/02/2008 | 09:48 | מאת:

היי פלור, אני לא יודעת האיזה קופ"ח את, אבל עד כמה שאני יודעת, צריך אישור הקופה ממכבי. אם את ממכבי תתקשרי למוקד שלהם "מכבי ללא הפסקה" ואם מקופח אחרת - תתקשרי למוקד שלהם (כללית מושלם, או משהו) ותבררי בדיוק את העניין. בנוסף, את יכולה להתקשר למרפאת מומחים ששם את אמורה להתקבל ולשאול אותם איך מגיעים אליהם. הבירוקרטיה הזאת באמת מעצבנת, אבל עדיף לברר טוב קודם, כדי לא להגיע לתור שלך ולגלות פתאום שלא מקבלים אותך. ונניח שלא ירצו לתת לך טופס 17, יש אפשרות להתקבל במרפאות חוץ באופן כאילו פרטי, תמורת תשלום לא גבוה - 170 ש"ח בערך. בהצלחה ותרגישי טוב