צואה שחורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/02/2008 | 18:31 | מאת: ח

לאחרונה נתקלתי בתופעה של צואה שחורה האם יש משמעות לכך שזה בצבע שחור רק בהתחלה בהימשך זה בגוון חום רגיל אגב ,אני סובלת מטחורים

09/02/2008 | 20:39 | מאת: ג

מומלץ לפנות בהקדם לרופא גסטרו או לפרוקטולוג לבדיקה. אלא אם כן, את/ה לוקח/ת כדורים שמפרישים צבע כהה.

11/02/2008 | 09:44 | מאת:

היי. ג. צודקת בהחלט. חובה לפנות לרופא לבירור, אם לא התחלת לאכול לאחרונה סלק, למשל, או לקחת כדורי ברזל. צואה שחורה יכולה להעיד על דימום סמוי במערכת העיכול (דימום מטחורים הוא אדום), וחובה להיבדק. הרבה בריאות