ושט - קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

30/01/2008 | 11:23 | מאת: נאוה

שלום רב, מזה כשבוע שאני מסתובבת עם תחושת בחילה וצריבה בגרון המקשה על הנשימה וגורמת לפעמים לשיעול. בשכיבה המצב חמור עוד יותר ועלי לשתות מידי פעם כדי להתגבר על תחושת הגירוי בגרון. לדברי הרופאה מדובר בבעיית של חולשת ה"שוער"? ועלי לקחת כדורים פעמיים ביום לפני האוכל. שאלתי - מה ניתן לעשות כדי להפטר מהצרה הזו כמה שיותר מהר והאם יש איזה שהוא קשר עם העובדה שעיני הימנית דומעת ללא סיבה גם בלילה.אודה על תשובה כי אני כבר ממוטטת מעייפות תודה נאוה

30/01/2008 | 11:48 | מאת: ג

נאווה יקרה שלום! בקשי הפנייה מרופאת המשפחה שלך לבדיקת "תבחין נשיפה" לגילוי חידק הליקובקטר פילורי. האם עשית בדיקה כזו? אם לא, יש מצב שהחיידק התנחל אצלך בקיבה, ויש סיכוי טוב שהוא זה שגורם לכל הסיוט הזה. אם לא - גשי לרופא גסטרו שיבדוק. לגבי העין - לא ידוע לי על קשר לקיבה והחומציות. אולי רופא עינים יכול לאבחן במדוייק. תרגישי טוב

30/01/2008 | 22:15 | מאת: נאוה

תודה תודה על התשובה המהירה. את הבדיקה המוזכרת לא עשיתי וכבר מחר אבקש מהרופאה לעשותה. במידה והתשובה תתברר כחיובית האם הכדורים שאני מקבלת (לנטון) הם הפתרון ואם כן תוך כמה זמן ארגיש בשיפור (אני מקווה לפני שאשתגע מחוסר שינה..) האם יש מאכלים שמומלץ להמנע מהם? שוב תודה - נאוה