פליטות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/01/2008 | 09:39 | מאת: אור-1

שלום רב, יש לי תינוקת בת 4 וחצי חודשים שינקה עד גיל 4 חודשים היא ינקה כמה שהיא רצתה ועלתה יפה במשקל מאחר ואני צריכה לחזור לעבודה עוד חודש בערך החלטתי לגמול אותה מהנקה ונתתי לה סימילאק טופ המתאים לגילה לקח לה כמעט שבוע להתרגל לבקבוק ולפיטמה היא לא הסתדרה כמעט ולא אכלה אפילו ירדה במשקל הרופא טען שהיא במשבר לאחר הפסקת ההנקה ושאני צריכה להמשיך להאכיל אותה בפורמולה כדי שהיא תתרגל ותטמיע את הסימילאק היא אוכלת פחות מ-700 מ"ג ב-12 שעות פולטת אחרי הארוחות היא לא נינוחה הפליטות לפעמים נראות לי מרובות אולם להפתעתי היא עלתה בשבוע 250 גרם הרופא אמר לי לעבות את הדיסה עיביתי והמצב ממשיך לאחר חודש של ניסיון הוצע לי לנסות לעבור לסימילאק פרי התחלתי בזאת ואחרי יומיים המצב זהה וללא שינוי אני לא יודעת אם היא ירדה במשקל אבל אני עדיין לא שקטה האם נראה לך שאם היא אוכלת מקסימום בארוחה 110 מ"ג בדרך כלל לפני שינת הלילה ובמשך היום כל שלוש שעות עד 90 מ"ג ופולטת כמעט אחרי כל ארוחה שהיא סובלת מריפלוקס? איך אפשר להיות בטוחים אני לא רוצה לעשות לה בדיקה חודרנית אמרו לי שבמידה והמצב ימשיך שאעביר אותה לפורמולה מיוחדת המיועדת לבעיות ריפלוקס לתינוקות אבקש עצתך בנדון. תודה

29/01/2008 | 21:21 | מאת:

היי לך, קטונתי... זאת שאלה לרופא, ורצוי למומחה בילדים. לכאן, למשל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=536 הרבה בריאות לך ולבייבי....