בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/01/2008 | 22:28 | מאת: אמיר

שלום, במשך 3 שנים האחרונות יש לי בבדיקות דם Creatinine של 1.4 התייעצתי עם מומחה של כליות שלא מצא משהו מיוחד. האם יכול להיות שהבעיה מתחילה בכבד? חריגות נוספות שהיו: cholesterol 221 LDL 151 glucose 101 אחרי 12 שעות צום FE iron 52 השאלה שלי : מה לעשות בקשר ל Creatinine ? תודה מראש אמיר

25/01/2008 | 10:07 | מאת:

היי אמיר, מצטערת אבל אני ממש לא יודעת מה לענות בעניין. במקומך הייתי פונה לחוות דעת שניה, אולי פנימאי או גסטרו שמומחה בכבד. הרבה בריאות