היי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/01/2008 | 00:28 | מאת: flor

אני לא יודעת אם זה מתאים לכאן ובכל זאת.. אני סובלת ממעי רגיז ועברתי קולונסקופיה.. זה כבר מעל לשנה. הרופא שעשה לי את הבדיקה לא התחשב בי וגם האחות שאמרתי שאני לא מרגישה מטושטשת כלל.. ושאלתי האם אפשר לחכות? עד שאני ארגיש מטושטשת אולי הייתי עצבנית מדי או נרגשת בכל זאת פעם ראשונה.. אני מאז מרגישה "בטראומה" וכל הזמן חושבת האם יש לי סיבה לתבוע את הבית חולים או לא על זה שהתעלמו ממני ושבקשתי לא לעשות עד שאני לפחות ארגיש קצת מטושטשת.....

10/01/2008 | 23:11 | מאת: ג

תראי - אם לא נגרם לך נזק גופני או שעשו שם מעשים לא ראויים - לא תצליחי. אבל מעבר לזה - אין ספק שהחוויה היתה לא נעימה ואף קשה בשבילך (למי לא?), אבל האם זה שווה לך להכנס לזה? מדובר על שנים של התעסקות, מלא כסף, וסיכוי אפסי - למה לך להכנס לזה? במקום זה תתעסקי בלחזק את עצמך, ולטפל בתחושות שזה עשה לך - אפילו אצל גורם מקצועי, במידה ואת מתקשה לעשות זאת ביעילות בעצמך. מספיק החוויה של הבדיקה הלא נעימה. אל תפגעי בעצמך יותר מזה! תרגישי טוב!!

17/01/2008 | 08:21 | מאת:

בדיוק מה שהייתי כותבת לך בעצמי. תרגישי טוב והרבה בריאות.