אומפרדקס נגד צרבת?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/01/2008 | 17:34 | מאת: גילה

מישהו שמע על התרופה הזו? איפה ניתן להשיג והאם מומלצת?

02/01/2008 | 23:26 | מאת: ג

אכן כן. ניתן להשיג רק אצל רופא. גסטרו עדיף. האם אובחנה הסיבה לצרבות? אם לא - ממש לא מומלץ לקחת תרופה, רק כי שמעת עליה דברים יפים. האם עשית גסטרוסקופיה? תבחין נשיפה? משהו? אם זה חיידק הליקובקטור פילורי גבוה מדי בקיבתך החביבה - הטיפול הנכון לצרבות הוא משולש - 2 אנטיביוטיקות וסותר חומצה. תרגישי טוב

03/01/2008 | 09:18 | מאת:

היי גילה, אני מסכימה מאד עם ג. יש להתייעץ עם רופא להתאמת התרופה המתאימה ולברר היטב את מקור התסמינים. התרופה מוכרת גם בשם "לוסק". מצ"ב קישור. בתחתית הדף שהקישור מפנה אליו תוכלי למצוא שאלות רבות בנושא חומציות הקיבה. http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=3 הרבה בריאות

03/01/2008 | 16:14 | מאת: אורון

שלום גילה. ראשית אתחיל ואומר כי את אומפרדקס Z ניתן להשיג ללא מרשם רופא, בניגוד לאמור כאן. דבר שני וחשוב מאוד הוא שאכן מומלץ לקחת את התרופה, אך אין זה אומר שבכך פתרת את כל בעיותיך, ורצוי לשלב עימה סגנון חיים בריא יותר שכולל בין היתר פעילות ספורטיבית תדירה, המנעות מאכילת מאכלים שומניים ומתובלים, פירות הדר (החומציות שבהם), וכמו כן לא לעשן, אך זה כבר ברור מאליו.. מקווה שעזרתי, והכי חשוב - לנוח! מתח נפשי הוא אחד הגורמים פוטנציאלים לצרבת, אז קחי את החיים בקלות:). לבריאות.

03/01/2008 | 20:42 | מאת:

לממליצים על האומפרדקס z.... מצ"ב אזהרה שנלקחה מהקישור אותו צירפתם, על התרופה שהיא "ללא מרשם רופא". תנאי מוקדם לשימוש בתרופות ו/או בתכשירים הינו היוועצות ברופא וקבלת אבחנה ו/או המלצה רפואית מוסמכת. המלצות לשימוש בתרופות ללא מרשם ללא בדיקת רופא עלולות להזיק. נניח, למשל, שהצרבות הן תסמין של הליקובקטר, תסכימו איתי שבמקרה כזה אומפרדקס z לבד לא יעזור והעיכוב בטיפול הנכון רק יחבל בתוצאות. לכן, בכל זאת, לא כדאי לקחת ללא התייעצות עם רופא. הרבה בריאות

03/01/2008 | 18:25 | מאת: שלומית

לי יש בעיית חומציות שמובילה לצרבות בלתי פוסקות, התחלתי להשתמש באומפרדקסZ, ובינתיים זה עוזר לי יותר מרוב הדברים שניסיתי. הנה אתר עם מידע על התרופה, שאגב לא מצריכה מרשם רופא: http://www.omepradexz.co.il/ מקווה שעזרתי...

06/01/2008 | 00:45 | מאת: ג

שלומית חבל לא להתייחס לזה קצת יותר ברצינות.