גסטריטיס ריפלוקוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/12/2007 | 15:46 | מאת: דבי

שלום אני סובלת מגסטריטיס וגם ריפלוקוס ויש לי פ]גיעה ברירית של הקיבה בגלל משככי כאבים שאני לוקחת עשו את כל הבדיקות וזה מה שמצאו אבל אני מרגישה זוועה קשה לי לאכול ואחרי שאני אוכלת זה יותר גרועה הרגשת מלואות וכמו הפרעות דופק אני לוקחת לנטון + מוטליום והרופא גם אמר לי שיש לי קיבה רגיזה אולי יש למישהו איזה עצה מרגיעה ושאוכל להרגיש יותר טוב אני מאוד שומרת ואוכלת רק אוכל בריאות וזה לא כל כך עוזר בתודה דבי

01/01/2008 | 17:49 | מאת:

http://naturemed.co.il/in_si/health_60.html גם לך - קצת עצות תזונתיות בנושא גסטריטיס מקווה שיועילו. כדאי גם להתייעץ עם דיאטן. הרבה בריאות