תזונה וחיידק ההליקובקטר ......

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/12/2007 | 09:47 | מאת: שי

חברה שלי חולה בחיידק כפי שציינתי ... רציתי לדעת מה עליה לאכול או מה עליה לא לאכול כדי שהחיידק לא יציק לה כפי שהוא מציק ??? תודה על התגובות ..

01/01/2008 | 10:43 | מאת: שני

אין ממש תזונה שמותאמת לחיידק הזה. רצוי להימנע מתזונה חומצית (פירות הדר, חומץ, עגבניות...) וזאת על מנת להקטין את רמת החומציות בבטן שבתנאים אלו החיידק פועל. רק תזונה לא ישפר את המצב ויש צורך לפחות בזמן כאב ליטול לוסק/אומפרדקס/לנטון ודומיהם. שהם חלק מהטיפול האנטיביוטי....

01/01/2008 | 17:46 | מאת:

http://naturemed.co.il/in_si/health_60.html הרבה בריאות