בעיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/12/2007 | 09:31 | מאת: דרור

שלום רב כבר זמן מה אני סובל מגזים בשילוב כאבי בטן אני כבר למעלה משבועיים לא אוכל מוצרי גבינה ואת נס הקפה שותה ללא חלב האם עלי לנסות עוד משהו? האם יש טיפול נוסף? תודה

28/12/2007 | 11:51 | מאת:

היי דרור, המון סיבות יכולות להיות. קודם כל, באמת יכול להיות שפיתחת אי סבילות ללקטוז. האם כשהפסקת לשתות חלב לא הרגשת הקלה? כמו כן, יכול להיות שיש לך פשוט וירוס שמשפיע על המערכת ויחלוף. עוד אפשרות - מעי רגיז. האם אתה במתח לאחרונה? בקיצור - כדאי לפנות לרופא גסטרו שיפנה אותך לבדיקות המתאימות. בינתיים, הנה קישור לעצות תזונתיות בעניין: http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Flatulence.html הרבה בריאות