חוקן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/12/2007 | 18:34 | מאת: שמחה

זה בסדר אם אני ישתמש בבקבוק הפלסטיק ואמלא בו מים בלבד ואשתמש? אני חושבת שזה יעזור ולא רק זה, זה גם פחות יזיק בגלל שזה מים בלבד האפקט יעבוד?עלול לגרום נזק?

16/12/2007 | 16:42 | מאת:

היי שמחה, חוקן לא רצוי לעשות כדבר שבשגרה, אלא רק אם אין ממש אין ברירה, ולעיתים נדירות. גם אם יש בו מים ולא חומר אחר, אחרת המעיים יתרגלו להתעצל באופן קבוע. רצוי מאד להתייעץ עם רופא בנוגע להסדרת פעילות המעיים, תכשירים מרככים וכו' ולא לפתח תלות בחוקנים. הרבה בריאות