מה אתם חושבים פרופרג'יל ותרופות טבעיות אחרות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/12/2007 | 19:51 | מאת: יוני

האם זה עובר הרבה תגובות מנסיון שלכם מה עוזר לכם תרופות טבעיות ותרופות רגילות כמו 6mp וכו'

11/12/2007 | 23:42 | מאת: אורן

יש המון מוצרים בשוק שנמכרים ויכולים לעזור לחולים. ישנם שעוזרים יותר וישנם שעוזרים פחות... וישנם שלא עושים כלום. לגביי פרופרג'יל אני אישית לא ממליץ ולא בגלל ניסיון אישי אלא בגלל שזה כעיקרון חימר ואני לא מאמין שיש סיבה שזה יעזור יותר מדיי במחלות אלו.

12/12/2007 | 12:54 | מאת:

היי יוני, אני מסכימה עם אורן. לצערי, את המחלות שלנו לא ניתן לרפא וגם לא באמצעים טבעיים. שום תרופה טבעית לא יכולה להחליף את התרופות הסינתטיות. יש מוצרים שיכולים לעזור, להקל, אבל לא להוות תחליף. תרגיש טוב