הליבקטור פלורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/12/2007 | 16:59 | מאת: דליה

ערב טוב, איך בוחרים גסטרולוג טוב? לפני כשנה וחצי הייתי אצל גסטרולוג ילדים עם בתי בת ה-15 הוא קיבל את תוצאות בדיקת השאיפה שהיא עשתה וביקש שתשתה אטיביוטיקה (קוקטייל של 3 סוגים). לאחר כחצי שנה הכאב חזר והיום שנה אחרי היא שוב אחרי טיפול באנטיביוטיקה ורופא המשפחה המליץ ללכת לראות שוב לגסטרולוג. אני רוצה לבקר גסטרולוג אחר בכדי לשמוע חוות דעת נוספת. לכן שאלתי איך בוחרים גסטרולוג?

09/12/2007 | 18:03 | מאת: שני

איני יודעת לגבי גסטרונולוג, בשביל אחד טוב צריך לשלם הרבה (פרטי) ואני לא יודעת אם החיידק שווה את זה ואני יסביר לך למה. טיפול ראשון לחיידק הוא מאוד פשוט (יחסית כמובן, הטיפול קשה) ואפילו רופאת משפחה יכולה לתת לך אותו. הייתי מציעה לך לעבור קודם את הטיפול הראשון ובמידה וזה עוזר אז מה טוב ובמידה ולא באמת לפנות לגסטרונולוג מומחה. אני מאמינה שאת יכולה גם לבקש הפניה לגסטרו בבית חולים (אני פעם עשיתי את זה לבילינסון) החיידק יכול לחזור, כמו שהוא גם יכול לא להעלם בטיפול ראשון. אין האשמה על הגסטרו הטיפול הראשון הוא טיפול מקובל בכל העולם. בטיפולים הבאים כבר יש חילוקי דעות וכל אחד אומר אחרת ופה הייתי מוצאת מישהו מומחה... אם יש לך עוד שאלות- את מוזמנת לשאול (אחרי 2 טיפולים נעשיתי כבר די מומחית בתחום) בהצלחה :)