ספזמלגין וספזמומן זה אותן תרופות ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/12/2007 | 15:59 | מאת: תומר

אני מקווה שמשתפר לכם,משהו יודע,אני מקל ספזמומן וזה לא בסל,האם ספזמלגין זה אותו דבר כי זה בסל ומה שמפריע לי שאין על הספזמומן כח מידע ואני לא בטוח שזה פועל בכלל,אני כבר משתמש כחצי שנה. מזמן לא ביקרת כאן ואני הולך לקרוא קצת,אני משתפר אבל לאט,מקדיש עצמי לספורט בופן ממש רציני וישן מעט יותר טוב,המעי מראה שיפור. בריאות לכל

06/12/2007 | 16:22 | מאת:

היי תומר, ממש ממש לא. ספזמלגין זו תרופה ישנה וידועה כנגד כאבים שמשפיעה על כאבים ועוויתות במערכת העיכול וספזמומן זו תרופה יחסית חדשה שמיועדת לטיפול במעי רגיש. מקווה שיימשך השיפור. גם הוא איטי הוא משמח. הרבה בריאות