בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

30/11/2007 | 12:57 | מאת: מיכל

שלום, אני צריכה לעבור ביום ראשון בדיקת קולונוסקופיה, מאחר ואני חולת צליאק לצערי אין לי הרבה דברים שאני יכולה לאכול, רציתי לדעת האם מותר לאכול מילקי והאם מות לי לאכול את הלחם שלי שמכיל קמחי וחלבוני סויה,עמילנים, קורנפלור טפיוקה,שמנים צמחיים,מייצבים צמחיים,חומרי תפיחה,סוכר,מלח,חומרי טעם וריח וחומצח סורביט. אני ממש במצב בעייתי עם האולכ, לכן העדפתי לרשום את כל המרכיבים על מנת שלא יהיו בעיות ואוכל משהו שאסור. מקווה שתוכלו לענותת בהקדם, תודה, מיכל

02/12/2007 | 12:42 | מאת:

היי מיכל, אני מניחה שאת כבר אחרי הבדיקה, אבל גם אם הייתי רואה קודם את השאלה, לא הייתי יודעת מה לענות לך בנושא הצליאק... מצטערת. מקווה שעבר לך בשלום תרגישי טוב