מבקש המלצה על רופא לצליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/11/2007 | 20:11 | מאת: דני

שלום, קיבלתי תוצאות "בעייתיות" לגבי צליאק: גליאדין גבוה (31), והשאר תקינים. קיבלתי כמה תשובות סותרות של רופאים שלא מתחום הגסטרו ואני מעוניין לקבל תשובה מרופא מומחה לצליאק. האם מישהו מכיר רופא כזה, שעובד עם הכללית (גם להתייעצות פרטית בתשלום)? דני.

29/11/2007 | 20:42 | מאת:

היי דני, אני לא מכירה רופא שמתמחה דוקא בצליאק, אבל אני יכולה להמליץ על הרופא גסטרו שלי - ד"ר משה סנטו, מקבל פרטי אבל הביטוחים המשלימים מחזירים, במדיקל סנטר בהרצליה ובמרכז ויצמן (עובד במכון גסטרו באיכילוב). מעבר לזה, יש פורום תמיכה לחולי צליאק בynet, הם בטח ידעו. אופס, באתי להעתיק לך את הקישור וראיתי שכבר שאלת שם :) בהצלחה והרבה בריאות