הגבלת תרופות לפני בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/11/2007 | 08:44 | מאת: G

אני לוקח פלויקס באופן קבוע אני הבנתי שיש להמנע מלקחת תרופות ממשפחת האספירין כשבוע מראש הרפא שלי ייעץ לי לא להפסיק את לקיחת התרופה אולם במקרה ויצטרכו לקרות פוליפ לא יבצעו את הקריתה אלה לאחר הבדיקה לחשוב איך לפתור את הבעיה א. האם יש אפשרות לתרופה אחרת חלופית שמעתי שיש איזה שהן זריקות. ב. אני עובד עבודה פיזית יוצא לי להפצע לפעמים אבל הפצע נקרש מהר מאד אין דימום מעל הממוצע מס שניות אולי כדאי בכל זאת אם צריך ביופסיה לבצע אותה תודה על תשובה מהירה

25/11/2007 | 10:42 | מאת: חיפאית

לדעתי אתה צריך להפנות את השאלות לרופא המטפל בך.

25/11/2007 | 21:12 | מאת: ליהיא

היי, אני ממש לא יודעת מה לענות על זה. חיפאית צודקת, יש לשאול רופא שמכיר אותך. בהצלחה ותוצאות טובות