כאבים בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/11/2007 | 20:20 | מאת: אורית

שלום!בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים בבטן עליונה באיזור מתחת לעצם החזה בצד שמאל מעט למטה,הכאבים מתבטאים בעיקר אם אני לוחצת על האיזור הכואב,ופחות כשלעצמו,מדי פעם יש לי דקירה או התכווצות במקום הכואב,אני חייבת לציין שאובחן אצלי חיידק הליקובטר+דלקת אבל הכאבים שונים ממה שהיו לי עד כה. מה לדעתך זה יכול להיות? האם זה קשור לדלקת או לחיידק? תודה על תשובתך.

20/11/2007 | 13:57 | מאת:

היי אורית, אני לא רופאה ולא יכולה כמובן לדעת, אבל אני חושבת שאת צריכה להיבדק. לא בטוח בכלל שזה מהחיידק או הדלקת (האם כבר סיימת את כל הטיפול?) ואם זה ממשיך, כדאי לעשות אולטראסאונד. הרבה בריאות