פנייה למרפאת גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/11/2007 | 13:34 | מאת: שירי

שלום לכולם. אני מטופלת ע"י רופא מכבי כבר 5 חודשים. יש לי (או הייתה לי) דלקת בתריסריון. הרופא עושה רושם של מומחה אבל שום דבר לא ממש זז ויש לי תחושה של הזנחה קלה. למשל, הוא מחליט על המשך טיפול על סמך דיווחים כללים שלי ולא חוקר לעומק. אני אומרת לו אם כואב לי ואיפה כואב לי, אבל אני לא יודעת להגיד לו אם יש דלקת או לא. וזה מספיק לו כדי לדחוף לי עוד ועוד כדורים. אני מאד רוצה לדבר עם רופא אחר. להיבדק, לשאול, להתייעץ. כל דבר. הבנתי שרופא אחר בקופה לא ימהר לסתור את דבריו, אז חשבתי לפנות למרפאה. אבל אני צריכה טופס 17. יש לכם מושג איך משיגים טופס 17 במצב כזה? האם כדאי לשלם 120 שקל למרפאת שיבא לביקור אחד? מה דעתכם? תודה

20/11/2007 | 13:54 | מאת:

היי שירי, אני לא בטוחה שרופא אחר של מכבי "לא יסתור את דבריו". אני חושבת שאפשר בהחלט להחליף רופא וזה מקובל בהחלט. לגבי מה ששאלת, לא נראה לי שתקבלי ממכבי טופס 17, הם מאד קשים בזה. או שבאמת תפני למרפאות הגסטרו בשיבא או באיכילוב או שתלכי לרופא פרטי ותקבלי החזר משמעותי דרך הביטוח המשלים שלך או דרך ביטוח רפואי פרטי, אם יש לך. זה מה שאני עשיתי כשלא קיבלתי מענה מרופאי גסטרו של הקופה. שווה להשקיע לקבל טיפול משמעותי ואיכותי. הרבה בריאות