VSL

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/11/2007 | 00:13 | מאת: רמי

שלום האם התכשיר VSL ,פרוביוטיקה, יעיל לטיפול בגזים?והאם הוא יעיל יותר מפרוביוטיקה של חברות תוספי מזון ,למה ? תודה רמי

08/11/2007 | 20:45 | מאת:

היי רמי, שווה בהחלט לנסות אותו. לי הוא עזר מאד והוא נחשב למוצר האיכותי ביותר - אבל גם היקר ביותר. עלות טיפול חודשית - כמה מאות שקלים. עם זאת, אני מכירה לפחות מישהי אחת עם מעי רגיז שהמוצר הזה החמיר לה משמעותית את הסימפטומים. צריך להיזהר ולקחת כמות קטנה לפחות בהתחלה - 1 שקית ביום ולא יותר. אגב, למרות שהמוצר עוזר לעיתים קרובות, חשוב לבדוק היטב את התזונה ולנסות להוציא מזונות שחשודים כגורמי גזים. בין המזונות ה"תמימים" לכאורה ניתן למנות מוצרי דייאט למינינם - לא רק משקאות מוגזים, שזה מובן מאליו, אלא גלידות דייאט, יוגורטים דייאט וכו'. נטילת פרוביוטיקה משקמת אמנם את אוכלוסיית החיידקים הידידותיים במעיים אבל אם נמשיך להכניס לשם אוכל שעושה צרות, גם האיכותי שבמוצרים לא יוכל לעשות את העבודה כמו שצריך. הרבה בריאות הרבה בריאות

09/11/2007 | 16:57 | מאת: אורן

יש עכשיו בעיה להשיג את התכשיר הזה כי היבואן הפסיק לייבא. אז הדילמה שלך כבר לא רלוונטית.

10/11/2007 | 18:41 | מאת: רמי

שלום אני מניח שיחדשו את היבוא ,מה עוד שליהי הבטיחה להודיע על כך בפורום. השאלה עם פרוביוטיקות למיניהן היא: או שהתרומה גובלת באפס, כמו ביוגורטים.או שיש בעיה של הרכב שמתאים לצורך הספציפי. והספציפיקציה שלי היא נגד גזים. השאלה היא אם למטרה הזאת המוצר הזה טוב,או טוב יותר מאחרים. הבנתי מליאהי שתשובתה היתה חיובית. ואם לא הבנתי נכון תקנו אותי. ותספרו לי איפה ניתן היה לקנות מוצר זה, בהנחה שיחדשו את היבוא. תודה מראש רמי